Connect: scoort u dit jaar met uw online middelen?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Speelt u al in op een wereld waarin online steeds belangrijker wordt? Grijpt u de kansen op het gebied van internet en sociale media? In de vier interactieve workshops van connect leert succesvol te ondernemen in de veranderende wereld van alledag. Het workshopprogramma in Zwolle begint bijna en er zijn nog plekken vrij, mis uw kans dus niet!

Online marketing en internet zijn ontzettend belangrijke en relevante manieren om de nieuwe, online consument te bereiken. Middelen die onderdeel zijn van de dagelijkse gang van zaken van elk en dus ook uw bedrijf.
 
Tijdens de workshops leert u slim, efficiënt en effectief deze online marketing, internet en sociale media in te zetten, naast uw offline activiteiten. U leert hoe online en offline elkaar kunnen versterken, zodat u een succesvolle ondernemer blijft.

Waar & wanneer

Het complete programma duurt 8 weken. Elke ronde bestaat uit 4 workshops van 3 uur in de avonduren (tussen 17.00 uur en 18.00 uur inloop met soep met brood, om 18.00 uur begint de training). Er staan voor heel 2015 workshopprogramma's in de planning op locaties door het hele land. De eerstvolgende startdata:

  • 19 maart: Zwolle
  • 14 april: Haarlem
  • 18 mei: Nijmegen 
Meer informatie vindt u op de website van Connect.website van Connect.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring