Regiobijeenkomsten scoren een mooie 8

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ze waren terug… en met succes! Leden hebben de recente regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op grote schaal omarmd. De sessies trokken de afgelopen weken enkele honderden ondernemers. Zij waardeerden de bijeenkomsten met een 8.

Welke rol wilt u straks spelen in een drastisch veranderende branche? Daarover sprak branchemanager Arno Cloosterman in het kader van het online platform Mijn Toekomst. Dit platform is volop in ontwikkeling en is bijzonder nuttig voor ondernemers die aan de slag willen met actuele trends. Tijdens het jaarcongres op 6 oktober horen leden hier meer over.

Dat geldt ook voor het consumentenonderzoek dat BOVAG momenteel houdt rondom de aanschaf en het gebruik van de auto. Voorzitter Theo Fledderus lichtte tijdens de regiobijeenkomsten een tipje van de sluier op over dit onderzoek. Ook daarover maakt BOVAG meer bekend op het jaarcongres in Papendal.

De tweede helft van de avond draaide om sportiviteit. Tom Huyskens van BOVAG sprak over het  project sportsponsoring en hoe BOVAG leden kan helpen om ervoor te zorgen dat iedere sponsoreuro ook iets oplevert. Hoewel alle sprekers veel waardering oogstten, spande oud-marathonschaatser Erik Hulzebosch de kroon. De bezoekers van de regiobijeenkomsten waardeerden hem dan ook met een dikke 9.

“Goed dat BOVAG de regiobijeenkomsten weer heeft georganiseerd”, oordeelt ondernemer Karin Verpalen-van Nieuwenhuizen uit het Noord-Hollandse Krommenie. “Dit soort bijeenkomsten is echt de moeite waard om naartoe te gaan. Het is een mooi gelegenheid om collega’s uit de branche weer eens te spreken en ik ben nu weer bijgepraat over ontwikkelingen in de branche en de activiteiten van BOVAG. Top!”

De afdeling streek de afgelopen maand neer in Houten, Dordrecht, Akersloot, Eindhoven en Zwolle.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring