ESF-gelden eindelijk in aantocht

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

BOVAG rijschoolondernemers kunnen in juli uitkering van hun ESF-subsidies tegemoet zien. BOVAG heeft leden die het betreft met klem gevraagd hun IBAN bankgegevens door te geven, zodat het geld nu snel kan worden overgemaakt.

De afgelopen maanden hebben bijna tweehonderd rijschoolondernemers gereageerd op de vraag hoe zij hun ESF-subsidie uitgekeerd willen krijgen. Het gaat in totaal om ongeveer een ton aan subsidiegeld. De uitbetaling komt tot stand na een ultieme krachtinspanning van BOVAG, na het plotselinge faillissement van uitkeerder SOG in 2012. De ESF-subsidies voorzien globaal in een dekking van 30 procent van de opleidingskosten.

Frans Bastiaansen, branchemanager BOVAG Rijscholen, is tevreden met de afloop van de slepende kwestie: “De meerwaarde van het BOVAG-lidmaatschap is nog maar eens aangetoond. Het gaat  immers om serieus geld, gemiddeld om enkele duizenden euro’s per rijschool. Wij zijn onze leden zeer erkentelijk voor hun geduld, dat behoorlijk op de proef is gesteld. En dat in deze economisch lastige tijden.”

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring