BOVAG on tour: kom ook naar de regiobijeenkomsten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Nog niet aangemeld? Doe het dan nu! De regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn terug en meer dan ooit de moeite van het bezoeken waard. De afdeling strijkt deze maand neer op vijf locaties in Nederland. Topspreker is marathonschaatser Erik Hulzebosch.

Afdelingsvoorzitter Theo Fledderus verheugt zich op de ontmoetingen met de leden. “Het is de ideale gelegenheid om ondernemers uit de regio weer op een leuke en informele manier te spreken. Natuurlijk is een bezoek ook heel informatief. Branchemanager Arno Cloosterman en ikzelf praten de aanwezige leden bij over belangrijke zaken zoals het platform Mijn Toekomst en het grootschalige onderzoek naar de klant anno 2015 dat momenteel wordt gehouden.”
BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens vraagt aandacht voor sportsponsoring. Onderzoek heeft aangetoond dat alle BOVAG-bedrijven samen de grootste sportsponsor van Nederland vormen. Huyskens geeft leden tijdens de regiobijeenkomsten  tips voor het maken van slimme afspraken met verenigingen en clubs.

Marathonschaatser Erik Hulzebosch sluit de bijeenkomsten met een knipoog af. “Ondernemen is topsport”, is de stellige overtuiging van Hulzebosch. “Want zonder passie en doorzettingsvermogen red je het niet.” Zijn humoristische en nuchtere kijk op het leven vormt de garantie dat bezoekers van de regiobijeenkomsten met een goed gevoel en vol energie naar huis gaan.

De bijeenkomsten beginnen om 17.30 uur met een buffet, de thuiseters lopen 19.00 uur binnen. Het programma wordt 21.30 uur afgesloten met een borrel.

Data en locaties:
9 juni  Van der Valk (Houten)
10 juni Van der Valk (Dordrecht)
11 juni Van der Valk (Akersloot)
16 juni Van der Valk (Eindhoven)
17 juni Van der Valk (Zwolle)

Deelname is gratis, aanmelden kan via www.leden.bovag.nl/regiobijeenkomstenautobedrijven .

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring