Aftrap Nationale Autowasdag groot succes

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

De eerste Nationale Autowasdag in Nederland was een succes. Maar liefst de helft van alle BOVAG Autowasbedrijven deed mee op 20 juni. In het kader van deze feestelijke dag werd niet alleen de auto in vorm gebracht, maar de automobilisten ook.

Klanten bij deelnemende autowasbedrijven kregen op 20 juni bij hun wasbeurt een sportabonnement cadeau waarmee ze twee weken gratis kunnen sporten. Daarnaast maakten zij ook kans op een jaar lang gratis autowassen. Om dit te winnen mochten klanten voor of tijdens hun wasbeurt een selfie maken en die vervolgens met de hashtag #wasdag op social media plaatsen. De gelukkige winnaar is inmiddels bekend en mag een jaar lang gratis autowassen bij Autoradam in Almere.

Autowasbedrijf
Van de 180 geregistreerde Bovag bedrijven, deden 80 locaties mee aan de Nationale Autowasdag waaronder autowasbedrijf Washin7. Eigenaar Frank Vekemans is positief over de eerste editie van de autowasdag, “Ik heb zaterdag een paar honderd nieuwe klanten in mijn bedrijf ontvangen en daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik heb veel flyers uitgedeeld en posters opgehangen in de stad, dat heeft dus zijn vruchten afgeworpen." Vekemans wil via deze weg Nederland kennis laten maken met de autowasstraat. “Veel mensen denken dat het onveilig en zelfs gevaarlijk is, maar dat is helemaal niet zo. De klant hoeft zich geen zorgen te maken.”
                      
Enthousiaste reacties
Johan Lantinga, branchemanager BOVAG Autowasbedrijven: “De actie is door onze leden positief opgepakt. We ontvingen veel enthousiaste reacties van leden toen de activiteiten van de Nationale Autowasdag bekend werden gemaakt. Er hebben zich zelfs vijf nieuwe autowasbedrijven aangemeld als lid naar aanleiding van deze actie. Aan de hoeveelheid selfies met de hashtag #wasdag te zien blijkt ook dat consumenten graag meedoen aan dit soort acties.”

Radiospot
In de aanloop naar de Nationale Autowasdag werd een radiospot uitgezonden die op vijftien verschillende radiozenders te beluisteren was. De Nationale Autowasdag was een groot succes. Reden genoeg dus om alvast naar volgend jaar uit te kijken!

Hieronder kunt u de berichten beluisteren.


Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring