Zomerstop: tijd voor nieuwe sponsorplannen!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Bij veel sportverenigingen is er nu een zomerstop en die periode kunt u zelf goed gebruiken om eens na te denken hoe het nieuwe seizoen als sponsor vlammend van start te gaan.

Als de vele trainingen eind augustus of begin september weer van start gaan, komt het hele dorp of de hele wijk ook weer letterlijk in beweging. Dus ook de fietsen, de brommers en de auto’s van en naar de sportvelden. U kunt zorgen voor een goede start van het seizoen door ook al die voertuigen in topconditie te brengen en te houden.
 
De gemiddelde sportvereniging heeft toch al gauw honderden leden en als u sponsor daarvan bent, dan is er ook een kans dat al deze sporters uw klant zijn of kunnen worden. Trek naar het voetbal- of hockeyveld, naar de atletiekbaan of de tennisbanen en bied uw diensten aan, ga in overleg met het bestuur om –eventueel samen met collega-ondernemers– een grote veiligheidscheck op locatie uit te voeren. Nodig de lokale pers uit, neem een fotograaf mee en zorg dat uw initiatief over de tong gaat. Geef waardebonnen mee aan de sporters en zorg dat ze later nog eens in uw zaak verschijnen.
 
Gaat u zo’n actie opzetten, of bent u sponsor van een lokaal sportevenement? Vraag dan kosteloos de BOVAG-promotiematerialen aan om de boel op te fleuren: grote start-/finishbogen, spandoeken, tenten, vlaggen, veiligheids-/trainingshesjes etc. Kijk op leden.bovag.nl/sport onder ‘aanvragen promokit’

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring