Wijzigingen arbeidsrecht van kracht

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is op 1 juli in werking gegaan. Dat betekent dat vanaf nu andere regels gelden voor het aanbieden van tijdelijke contracten. Ook is het ontslagrecht gewijzigd en is de transitievergoeding ingevoerd.

Stel u goed op de hoogte van alle wijzigingen. BOVAG heeft voor u een praktische brochure opgesteld met alle wijzigingen op een rij. Deze kunt u onderaan de pagina downloaden.

Daarnaast zijn alle door BOVAG opgestelde nieuwsberichten over de WWZ gebundeld in een dossierpagina op het Ledenportaal. Deze vindt u hier. Daar vindt u bijvoorbeeld een handige checklist om uw kennis van de belangrijkste veranderingen te toetsen en een tool waarmee u de transitievergoeding kunt berekenen.

Voor meer informatie over de WWZ kunt u altijd contact opnemen met BOVAG Ledenadvies: 030 6595 300 of ledenadvies@bovag.nl

Voor iedereen die zich bezighoudt met personeelszaken bij BOVAG-bedrijven is er de nieuwsbrief Werkgeverszaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan hier.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring