Vakantiekarren vinden nieuwe baasjes

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Zon, zon en nog meer zon met een heerlijk temperatuurtje van 30 graden. Beter kon BOVAG het woensdag 1 juli niet krijgen tijdens de uitreiking van de Vakantiekarren. Op van de zenuwen, maar dolgelukkig kregen de drie winnaars de sleutels van hun ‘nieuwe’ auto overhandigd.

Een Seat Altea, een Mitsubishi Eclipse en een Saab 9-3 Turbo Cabrio waren dit jaar de door BOVAG en AutoWeek beschikbaar gestelde vakantiekarren. Lezers van AutoWeek hebben massaal ingeschreven om de occasions mét zes maanden BOVAG Garantie én een jaar BOVAG Autoverzekering en -Pechhulp te winnen.

De redactie van het automagazine ontving maar liefst 1.300 e-mails, en dat is meer dan ooit. De grote stroom aan reacties is mede tot stand gekomen dankzij aandacht in de damesbladen Viva en Libelle. De redactie van AutoWeek selecteerde de inzendingen onder meer op taalgebruik, vakantiebestemming en gezinssamenstelling. De Seat werd geleverd door Schaap Automobielen uit ‘t Zand, de Mitsubishi door Cappendijk Toyota uit Terneuzen en de Saab door Auto Meeg uit Wijchen.

Student Remko van Rookhuizen vertrekt met twee vrienden in de Eclipse naar een groot festival in Budapest. Jeroen de Jong gaat in de Seat en met echtgenote Oksana en dochter Anastasiia op familiebezoek in Oekraïne en Dineke en Paul Schwencke gaan met open dak door Wales toeren, waar ze ook een stop maken in het plaatsje met de langste naam in Europa: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Alle winnaars maken een reisverslag, dat wordt afgedrukt in AutoWeek. En ja, de auto mogen ze houden. “Met de Vakantiekarren benadrukt BOVAG de veelzijdigheid van het occasionaanbod bij de aangesloten merkdealers en onafhankelijke autobedrijven”, zegt BOVAG bondsvoorzitter Bertho Eckhardt. Het betrof al weer de zesde editie van de gezamenlijke actie van BOVAG en AutoWeek.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring