Saamhorigheid tijdens regiobijeenkomsten

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 1 min

Op maandag 29 juni vond de laatste regiobijeenkomst Fietsbedrijven plaats in Bunnik. Tijdens de regiobijeenkomst hielp BOVAG ondernemers om weer ruimte te creƫren tussen kritische consumenten, veeleisende fabrikanten en importeurs.

Hoewel de opkomst hoger had gemogen, is BOVAG tevreden over de resultaten. De interactie en de betrokkenheid lagen hoog.

Teamspirit
Niels Hansen, branchemanager Fietsbedrijven kijkt met een tevreden blik terug. “Het was interessant om te zien hoe er een gevoel van saamhorigheid ontstond. Hoewel de ondernemers van dinsdag tot zaterdag in principe concurrenten zijn van elkaar, beseften ze ook dat ze gezamenlijk een belangrijke schakel vormen in de bedrijfskolom. De noodzaak van onderlinge samenwerking zagen ze duidelijk in. Net als het leveren van input om tijdens de onderhandelingen in het Dealerplatform goed beslagen ten ijs te komen. Het merendeel gaf aan het einde van de bijeenkomst dan ook aan de RODI in te gaan vullen en riep zelfs collega-ondernemers op om hetzelfde te doen. De teamspirit was duidelijk voelbaar.”

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring