BOVAG Revisiebedrijven pakken internationaal podium

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De G7 Alliantie heeft op het topic 'Resource Efficiency' het reproduceren van materialen opgenomen op de internationale agenda.

Het uitputten van natuurlijke hulpbronnen eist al jaren zijn tol en vertaalt zich door in schade aan het milieu, hogere materiaalkosten en daarmee gepaard gaande toenemende bedrijfsrisico’s. In het licht van deze situatie wordt het steeds belangrijker om duurzaam om te gaan met hulpbronnen en materialen. Dit zijn belangrijke elementen in het leveren van een bijdrage aan milieu- en klimaatbescherming, werkgelegenheid, sociale uitkeringen en duurzame groei. Genoeg reden voor de G7 om het hergebruiken van materialen op de internationale agenda te plaatsen tijdens de bijeenkomst van de G7 Alliantie in juni. En goed nieuws voor BOVAG Revisiebedrijven in tijden van consuminderen en hergebruiken.

Laat uw stem horen!
Nu de aandacht op de branche is vergroot, is het belangrijk om als BOVAG-lid uw stem te laten horen. Doe mee aan het internationaal onderzoek Remanufactory (uitgevoerd door ERN). U kunt zich voor 30 augustus opgeven via Olivia Bertham - olivia.bertham@oakdenehollins.co.uk.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring