Accell-bijeenkomst: mogelijke verlenging seizoen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De laatste vergadering tussen het BOVAG Dealerplatform en Accell was vruchtbaar. Belangrijkste onderwerp was een mogelijke verlenging van het huidige seizoen. Door vertraging in de levertijden zijn veel dealers niet in staat om hun bonus te halen. Accell neemt dit signaal serieus en komt volgende vergadering met een reactie.

Een ander onderwerp van gesprek was het dataconvenant. Het verzoek van het dealerplatform is om duidelijke afspraken te maken. Bijvoorbeeld over hoe fietsbedrijven om moeten gaan met het opslaan van consumentengegevens door Accell. En wie eigenaar is van de klantgegevens, zowel gedurende als na afloop van het contract.

Daarnaast heeft het Dealerplatform Accell verzocht om de mogelijkheden te inventariseren rond aanvullende garantie in combinatie met voorgeschreven periodiek onderhoud. De vakhandel kan zich met deze extra service onderscheiden. Download onderaan deze pagina het gehele verslag. Op leden.bovag.nl/dealerplatformfiets vindt u alle verslagen en data van vergaderingen.

Reageren?
Geef uw mening op het BOVAGhuis of neem contact op met de leden van het Dealerplatform.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring