Wegens grote belangstelling: 2de ronde workshop Erkend Duurzaam

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Klanten zoals leasemaatschappijen en gemeenten stellen steeds hogere duurzaamheidseisen aan hun leveranciers en dienstverleners. Ook autowasbedrijven ontkomen niet aan deze trend. BOVAG is daarom gestart met Erkend Duurzaam. Een certificering die aantoont dat een bedrijf voldoet aan hoogwaardige MVO-normen.

Loogman Tanken & Wassen heeft het afgelopen jaar met alle vestigingen het certificaat behaald. Het traject tot deze certificering hebben zij als een leerzaam pad ervaren, waarbij telkens de vraag beantwoord moest worden: waarom doen we dit? De opgedane ervaring wil Loogman graag met collega’s in de branche delen.

Mede namens Loogman Tanken & Wassen nodigen we u dan ook uit voor een workshop Erkend Duurzaam in Aalsmeer. Tijdens deze workshop deelt Loogman Tanken & Wassen de ervaringen omtrent het behalen van het certificaat Erkend Duurzaam. Hierbij komt natuurlijk de kritische vraag van zin en onzin aan de orde. Maar ook: wat is er allemaal voor nodig om dit certificaat te behalen?

De EXTRA bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 februari 2015.
Adres: Aalsmeerderweg 497, 1432 ED Aalsmeer

Programma:
16.00 uur             Ontvangst bij Loogman Tanken & Wassen Aalsmeer met broodjes
16.15 uur             Rondleiding
17.00 uur             De betekenis van Erkend Duurzaam voor Loogman Tanken & Wassen door Ageeth Vieveen
17.45 uur             Netwerkborrel
18.45 uur             Einde programma


Nieuwsgierig geworden of wilt u zich laten inspireren door een collega uit uw branche? U kunt zich via deze link aanmelden. Deelname is gratis, wel is er met maximaal 15 deelnemers een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring