Revisieleden zijn BOVAG-lid vanwege het merk

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De leden van BOVAG Revisiebedrijven zijn lid omdat ze in BOVAG een sterk merk en keurmerk zien. Daarnaast vinden ze het behoud van het vakmanschap voor de revisiebranche het belangrijkste thema. Dit blijkt uit de jaarlijkse Ledenpeiling, gehouden in het najaar van 2014.

Behalve het merk, zichtbaar voor klanten vanwege het BOVAG-schild aan de gevel, scoort ook BOVAG als keurmerk een 100%-score in de peiling. Op de derde plek prijkt het op de hoogte houden van leden. 90% van de leden die de peiling invulden ziet dit als 1 van de belangrijkste redenen om lid te zijn van BOVAG.
 
Onderwerpen
Naast vakmanschap hechten de revisieleden veel waarde aan de (technische) bijeenkomsten op locatie bij collega-bedrijven. Op de derde plek staat het versterken van het groene en duurzame imago van de branche dat uitmondt in de erkenning Erkend Duurzaam. 
 
Netwerk
De grootste wens van de revisieleden is meer aandacht aan het netwerk van BOVAG-leden. Op 2 en 3 vinden we het merk en het keurmerk weer terug. Belangrijke reden om lid te zijn, vragen om blijvende aandacht van BOVAG.
 
“De mening van de revisie-leden is belangrijk voor ons en ook wij zien het belang van het netwerk. We zetten daar volop op in met het BOVAG Ondernemerscafé en natuurlijk gaan we door met de (technische) bijeenkomsten bij collega-ondernemers. Daarnaast werken we hard aan de professionalisering in de revisiebranche.” Aldus Hannie Tak, manager BOVAG Revisiebedrijven.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring