Gratis OOTW opleidingsvoucher

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

OOTW zet zich in voor goede trainingen en opleidingen waar personeel praktisch wat aan heeft. Een onderdeel van de cao is de opleidingsvoucher, waarmee medewerkers gratis een dagdeel training kunt krijgen. Deze afspraak uit de cao Tankstations & Wasbedrijven loopt nog tot 31 oktober 2015.

Het OOTW biedt een uitgebreid voucherprogramma aan, welke ondernemers en hun medewerkers kunnen volgen. Alle trainingen en e-learnings van OOTW zijn afgestemd op de tankstation- en wasbedrijvenbranche. Ondernemers en medewerkers die een verdiepingsslag willen maken kunnen dat doen met een van de vele trainingen op het gebied van veiligheid, verkoopvaardigheden of leidinggeven. Het succes van de opleidingen is groot, afgelopen jaar heeft OOTW ruim 12.300 deelnemers gehad.

Deelnemen

Maak ook gebruik van de mogelijkheid om u of uw medewerkers op een leuke en interactieve manier bij te scholen. Wacht niet te lang, per kalenderjaar geldt een gelimiteerd budget voor de opleidingsvoucher.Kijk op www.OOTW.nl of www.mijnbranchepaspoort.nl voor het uitgebreide aanbod. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de opleidingsadviseurs van het OOTW via info@ootw.nl of 010-4111968

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring