BOVAG wederom deelnemer Camping by Night op de Vakantiebeurs

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De lichten in hal 12 van de Jaarbeurs in Utrecht worden volgende week tussen 14 tot en met 18 januari tijdens de Vakantiebeurs weer gedimd. Bezoekers wanen zich dan even op een idillische camping op hun favoriete vakantiebestemming tijdens Camping by Night. Uiteraard is BOVAG ook dit jaar weer van de partij.

Tussen de gezellige kampvuurtjes, standjes met typisch campingeten en presentaties van de nieuwste trends in de kampeerbranche staat ook weer de vertrouwde gele BOVAG-caravan. Toine Crone, branchemager van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven: "BOVAG gaat beursbezoekers informeren over de mogelijkheden van het B-rijbewijs en advies geven over de aanschaf en onderhoud van een kampeermiddel. Nog belangrijker, als onderdeel van Camping by Night gaan we bezoekers door middel van de gezellige sfeer enthousiast maken over de mogelijkheden die kamperen biedt. De vakantiebeurs is namelijk het moment voor de ruim 100.000 bezoekers om zich te oriënteren op de volgende vakantie."

Meer informatie over de vakantiebeurs vindt u op www.vakantiebeurs.nl. Een impressie van Camping by Night 2014 vindt u hier.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring