BOVAG-stand in Elfstedentochtthema tijdens Caravana

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

De Vakantiebeurs is net achter de rug, tijd voor de Caravana! Uiteraard is BOVAG ook dit jaar weer prominent aanwezig op deze eerste grote caravan- en camperbeurs van het jaar. Dit jaar staat het event in het teken van de Friese Elfstedentocht.

Standhouders uit het hele land, maar vooral uit de meer noordelijk gelegen provincies, presenteren in het WTC in Leeuwarden hun nieuwste producten.

De BOVAG-stand is dit jaar omgetoverd tot een winterwonderland met ruimschoots aandacht voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. "Bezoekers kunnen meedoen aan BOVAG Elfstedentocht Quiz en daarmee leuke prijzen winnen," zegt Toine Crone, branchemanager van BOVAG Caravan-en Camperbedrijven. Hij zit dit jaar namens BOVAG in de jury van de jaarlijkse Designwedstrijd op de Caravana. “Studenten hebben opdracht gekregen het kampeermiddel van de toekomst te schetsen,” zegt Crone. “De eerste inzendingen zien er zonder meer veelbelovend uit.” Een aardige noviteit voor standhouders is Bleapp, een app waarmee exposanten consumenten op de beursvloer aanbiedingen kunnen toesturen via de smartphone. Caravana opent de deuren op 22 januari en duurt tot en met 27 januari.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring