BOVAG Ondernemerscafé: zit u ook klem?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

‘De retail in de bankschroef. En nu?’ Dat is het thema van het BOVAG Ondernemerscafé in februari in maart. Heeft u ook het gevoel klem te zitten tussen de huidige marksituatie, de veeleisende klant, maatregelen van de overheid en eisen van de fabrikant? Kom dan naar één van de avonden!

Tijdens het Ondernemerscafé zetten we een aantal keiharde feiten en cijfers op een rijtje over de nieuwe klant en daarover gaan we met elkaar in discussie. Ook de relatie met fabrikanten, importeurs, leveranciers en verzekeraars passeren de revue. En de vraag hoe we omgaan met ontwikkelingen op het gebied van service en garantie, slimme inkoop, sociale media, landelijke én lokale overheid en vastgoed. We zoeken naar oplossingen waarmee u zelf aan de slag kunt. En wellicht samen met BOVAG, want u bent niets voor niets lid van een collectief.

Waarom komen?
BOVAG telt ongeveer tienduizend leden in alle soorten en maten. Elk met een uniek bedrijf én met tenminste één ding gemeenschappelijk: de zorg om de toekomst van het bedrijf in de huidige marktomstandigheden. Daarom organiseert BOVAG dit jaar opnieuw dertig keer het Ondernemerscafé. In lokale bruine kroegen, verspreid door het land. Dus ook bij u in de buurt!

Data en locaties
In het eerste kwartaal van 2015 strijken we neer op de volgende plaatsen:
 

11 februari Eindhoven Usine, Lichttoren 6
17 februari Gouda Grand Cafe Central, Markt 22-23
5 maart Terneuzen Da Vinci, Nieuwstraat 35
12 maart Deventer De Keizerskroon, Stromarkt 12
17 maart Alkmaar Grand Café Koekenbier, Kennemerstraatweg 16
26 maart Assen TT Assen i.s.m. een BOVAG Fietsbedrijf


Het Ondernemerscafé start om 18:30 uur met soep met broodjes. Tegen 21:00 uur sluiten we af met een borrel met bitterballen.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring