VMT Voorthuizen na verbouwing officieel geopend

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ondernemer Johan van Veldhuisen van Veldhuisen Motoren Techniek(VMT)is apetrots op zijn spiksplinternieuwe pand aan de Rijksweg tussen Voorthuizen en Terschuur. Veldhuisen "We zijn vorig jaar van de Pascalstraat in Barneveld naar het nieuwe pand verhuisd, omdat we daar helemaal uit ons jasje waren gegroeid", zegt Van Veldhuisen.

In 1985 begon Johans broer Wim van Veldhuisen in Wekerom gebruikte motoren te verkopen van auto's, boten, landbouwwerktuigen en allerlei industriƫle werktuigen. Daar kwam later het reviseren van motoren bij. Johan zelf deed vanaf zijn vijftiende ervaring op bij verschillende autobedrijven en werkt sinds 1993 in het revisiebedrijf, dat in 2005 wegens ruimtegebrek naar Barneveld verhuisde.

Johan: "Mijn broer ging toen de handel in en zelf zette ik het bedrijf voort. Toen er nog maar enkele vierkante meters over waren, zocht ik naar een nieuwe locatie. Ik kocht een woonhuis aan de Rijksweg waarop een vergunning voor een naastgelegen garagebedrijf zat. In het woonhuis zit ik al vijf jaar. Het bedrijf is net afgebouwd. Er zijn vier monteurs in dienst en mijn vrouw Petra verzorgt de boekhouding."

Op 13 februari was de officiƫle opening van het nieuwe bedrijfspand.

VTM.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring