Ontvreemding Peugeot Boxer kenteken 65-VT-ZZ

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Op donderdag 5 september 2013 is bij Autobedrijf A. van der Lely in Naaldwijk een witte Peugeot Boxer met kenteken 65-VT-ZZ met chassisnummer VF3231A5216053620 ontvreemd.

Wie

Het gaat om een getinte man, van 1,85 meter groot en kort zwart haar. Deze man is rond de 30 jaar en spreek accentloos Nederlands.

Bij terugkomst van een proefrit gaf de ‘klant’ aan de auto te willen kopen. Vervolgens belde de man zijn vrouw om geld te brengen. Dit zou ongeveer één uur duren. In de tussentijd werden alle papieren in orde gemaakt en bleef de klant buiten rondlopen. Na enkele minuten waren alle papieren in orde. In de tussentijd bleek dat zowel auto als klant weg waren. De sleutels waren per abuis in het contact blijven zitten. Er was niet aan gedacht deze mee te nemen, omdat de man betrouwbaar overkwam.

Advies op tip

Heeft u twijfels aan de oprechtheid van de koopintenties van een klant, geef dan géén auto mee. Rijd zelf mee met de proefrit en vraag of een klant zich met twee documenten kan identificeren. Wordt de genoemde Peugeot Boxer met kenteken 65-VT-ZZ bij uw bedrijf aangeboden, neem dan contact op met de politie.

Meer informatie

Neem bij (pogingen tot) ontvreemding altijd contact op met de politie (0900-8844) en voor meer informatie over deze ontvreemding kunt u bellen met Autobedrijf A. van der Lely in Naaldwijk via 0174 – 51 29 21.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring