Ondernemerscafé is weer van start!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG houdt dit jaar opnieuw 30 keer het ondernemerscafé, in lokale bruine kroegen, verspreid door het land. De eerste bijeenkomsten in Eindhoven en Gouda waren deze maand een groot succes. Leden van verschillende disciplines in de mobiliteitsbranche wisselden met elkaar van gedachten over uiteenlopende onderwerpen.

Het BOVAG Ondernemerscafé is de plek waar u met collega-ondernemers uit uw regio in gesprek kunt gaan. Elke paar maanden bespreken we een ander thema tijdens een informeel programma. Het café is om 18:30 uur geopend en start dan met soep en broodjes. We sluiten rond 21:00 uur af met een borrel.

Retailer in de bankschroef
Het BOVAG Ondernemerscafé staat in de maanden februari en maart in het teken van de retailer in de bankschroef. Ofwel, vastzitten tussen twee vuren: de veeleisende klant en de maatregelen van de overheid en de eisen van de fabrikanten. Herkenbaar? Bezoek dan zeker komende maand het BOVAG Ondernemerscafé, want dan staat dit onderwerp op de agenda.

Meer weten?
Meer informatie over het BOVAG Ondernemerscafé is te vinden op www.bovaghuis.nl/ondernemerscafe. Wie nog niet eerder heeft ingelogd, moet eerst even een profiel invullen. Dat kost maximaal twee minuten van uw tijd.

Ondernemerscafés in maart

  • 5 maart, Terneuzen
  • 12 maart, Deventer
  • 17 maart, Alkmaar
  • 26 maart, Assen
Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring