Innovatielab: Verbinden, leren, inspireren én Harley Davidson Amsterdam

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven nodigt GT-ondernemers van harte uit vrijdag 27 februari aan te schuiven bij het eerste Innovatielab van 2015. Die heeft plaats in het BOVAGhuis in Bunnik. Simone Bokma, GT-onderneemster in Amsterdam, gaat komende vrijdag sparren met leden en u mag meedoen.

“Laat je verrassen door innovaties en nieuwe ideeën”, zegt Christa Grootveld, branchemanager BOVAG gemotoriseerde Tweewielerbedrijven. “Samen met onder andere Simone Bokma, bestuurslid afdeling GT en eigenaar van Harley Davidson Amsterdam, denken de aanwezigen na over mogelijke samenwerkingen tussen GT-bedrijven en bijvoorbeeld autodealers of rijscholen. Hoe kunnen we samen de consument voorzien in zijn mobiliteitsbehoefte?”

Hans Bresser van BOVAG Innovatielab praat leden verder bij over de laatste ontwikkelingen op automotive gebied. Aad Verkade, branchemanager BOVAG Truckdealer, laat na de lunch zien hoe leegstaand vastgoed nieuwe kansen oplevert. De bijeenkomst in Bunnik duurt van 10 tot 15 uur. U bent van harte welkom om mee te praten en uzelf te laten inspireren! Aanmelden kan via anitavangroeningen@bovag.nl.

Het Innovatielab van BOVAG wil ondernemers van verschillende disciplines, ook van buiten de branche, met elkaar in contact brengen. Doelstelling is om elkaar te inspireren, en zo tot nieuwe verdienmodellen te komen. Het eerste BOVAG Innovatielab, vorig jaar november in de voormalige Prodent-fabriek in Amersfoort, was een groot succes.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring