BOVAG op de MOTORbeurs, profiteer mee!

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Jaarlijks worden honderden bezoekers van de MOTORbeurs in Utrecht tijdens BOVAG Try the Bike enthousiast gemaakt voor het halen van hun motorrijbewijs. Als BOVAG-lid kunt u deelnemen aan twee acties waarmee u kunt profiteren van de aanwezigheid van BOVAG op dit event.

Actie 1: Geef uw pas-geslaagden korting op kaarten
Aan de kassa betalen bezoekers van de MOTORbeurs € 17,50 per kaartje. De eerste 50 rijscholen die zich aanmelden voor een speciale actie met VNU mogen hun net geslaagde motorleerlingen blij maken met € 5,- korting op de kassaprijs. Met de kortingscode betalen uw leerlingen dan nog maar € 12,50.  Bovendien wordt u als rijschoolhouder beloond met twee gratis toegangskaarten.
Aan deze actie kunnen maar 50 rijscholen deelnemen. Wees er dus snel bij!
Helaas, deze actie is afgelopen.

Actie 2: Leads ontvangen
Na afloop van alle proeflessen op de MOTORbeurs worden de deelnemers ge├»nformeerd over de mogelijkheden voor het behalen van het motorrijbewijs. Daarbij worden ze meteen verwezen naar een BOVAG-rijschool die deelneemt aan de speciale lead-actie.  Deelnemers aan deze actie ontvangen ongeveer een week na afloop van de MOTORbeurs de gegevens van leerlingen die interesse hebben in het halen van het motorrijbewijs.
Bent u die actieve ondernemer die leads wilt ontvangen? 
Helaas, deze actie is afgelopen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring