BOVAG Occasions op ANWB Lentedagen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

ANWB organiseert dit jaar een vernieuwd buitevenement. Op 18 en 19 april staat Recreatiegebied Bussloo geheel in het teken van de ANWB Lentedagen. Het event vervangt de Outdoor en Kampeerdagen. BOVAG is ook van de partij tijdens de Gebruikte Caravanbeurs.

Op de BOVAG en ANWB Gebruikte Caravansbeurs kunnen bezoekers zich kunnen oriënteren op een gebruikte caravan met BOVAG Garantie. Maar ook particulieren krijgen de gelegenheid om hun eigen kampeermiddel te verkopen. Toine Crone, branchemanager van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven is enthousiast over de samenwerking met de ANWB dit jaar: “In het verleden keurden ANWB-keurmeesters deze caravans, dit jaar brengen BOVAG-keurmeesters de staat van de caravan in kaart. Hiervoor hebben we een aankoopcheck ontwikkeld. Op het rapport staat duidelijk aangegeven wat de bevindingen van de keurmeester zijn zodat de koper precies weet waar hij of zij aan toe is. Met een aanbod van ruim 100 caravans inclusief 50 BOVAG occasions is er volop keus voor de bezoeker.”

Naast kamperen laten de 20.000 bezoekers zich inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fietsen, motorrijden, outdoor, wandelen en waterrecreatie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring