BOVAG Leasefiets gelanceerd tijdens Fietsbranchedag

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Een all-in oplossing voor de zakelijke fietser, dat is de BOVAG Leasefiets van Friesland Lease. Tijdens de BOVAG Fietsbranchedag afgelopen maandag werd het spiksplinternieuwe product officieel gelanceerd. Fietsbedrijven die de BOVAG Leasefiets willen aanbieden, kunnen zich online aanmelden.

Het nieuwe leaseproduct van Friesland Lease werd afgelopen maandag met veel interesse door aanwezige leden verwelkomd. Met het product kunnen fietsdealers voor een vast bedrag per maand fietsforenzen en hun werkgever een nieuwe (elektrische) fiets aanbieden inclusief service, onderhoud en verzekering.

Zelf op pad
Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease merkt op dat de leasefiets wel speciale aandacht vergt van de fietsondernemer: “Ondernemers moeten zelf op pad gaan naar bedrijven in de regio om daar met de directie of afdeling personeelszaken te spreken over dit nieuwe product. Je moet er echt de boer mee op. . Daar hebben we  een training voor ontwikkeld voor alle dealers die de leasefiets willen aanbieden. In die training leren ondernemers hoe het product precies werkt en hoe ze het beste met grote zakelijke klanten om moeten gaan. Als het nodig en gewenst is, gaan  onze accountmanagers op verzoek met ondernemers ter ondersteuning mee naar grote klanten. We willen fietsondernemers op alle mogelijke manieren helpen.”

Meer informatie over bijvoorbeeld deelnamemogelijkheden staat op www.bovagleasefiets.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring