[Training] Grip op processen en zichtbaar resultaat bij sturen op rendement

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de 3-daagse training Sturen op rendement leren deelnemers financiële modellen te gebruiken die snel inzicht geven in het bedrijf. Zo krijgt de deelnemer meer grip op de zaak. Deze training is met de waardebon van OOMT nu te volgen met 50% korting.

Deze training is interessant voor ondernemers die meer grip willen krijgen op de hele organisatie en voor leidinggevenden die hun vestiging of afdeling beter willen managen. Als ondernemer of manager weet u namelijk als geen ander dat inzicht in en grip op de financiële processen in uw organisatie heel belangrijk zijn. Maar hoe zorgt u daar nu voor? Tijdens deze 3-daagse training leert u hoe u financiële modellen gebruikt om inzicht en grip te krijgen in uw eigen bedrijf, vestiging of afdeling. Zo kunt u er direct in de praktijk mee aan de slag en ziet u snel resultaat.

Analyse
Tijdens de 3 trainingsdagen maakt u een financiële analyse van uw bedrijf, vestiging of afdeling. U vertaalt deze analyse direct naar concrete plannen. Omdat u met Kritische Prestatie Indicatoren gaat werken, leert u meer grip te krijgen op processen in de organisatie. Verder leert u hoe u kunt benchmarken, het vergelijken van prestaties van uw bedrijf met die van vergelijkbare bedrijven. Daarbij gebruiken we de Branche Barometer van BOVAG. Ook krijgt u beter inzicht in kostenvraagstukken. Zo berekent u bijvoorbeeld de kostprijs van een montage-uur. Ook kijkt u naar investeringsvraagstukken. U kunt hiervoor uw eigen concrete investeringsplannen gebruiken.

Starten
De 3-daagse training start op 20 januari 2016 en op 8 februari 2016 en wordt gegeven in Nieuwegein. De kosten voor deze training bedragen € 850. Met de waardebon van OOMT krijg u tijdelijk 50% korting.

Informatie
Kijk voor meer informatie over de trainging op de website van Innovam. Kijk voor de kortingscode om de 50% korting te verzilveren op de website van OOMT.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring