Scooter Recycling Nederland te zien op RTL7

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Scooter Recycling Nederland (SRN) was te zien in een aflevering van het RTL7-programma Schoner Nederland. Daarin informeerden zij de consument over de mogelijkheid om oude brom- en snorfietsen milieuvriendelijk af te voeren.

SRN was te zien in het televisieprogramma Schoner Nederland. In het programma wordt aandacht besteed aan milieuvriendelijke initiatieven en wordt de kijker voorzien van handige tips om zijn of haar levenspatroon te veranderen en zuiniger te leven.

Meer ingeleverde brom- en snorfietsen
Door deel te nemen aan het programma wil SRN de consument op de hoogte stellen van de gelegenheid om zijn of haar oude brom- of snorfiets in te leveren bij één van de vele inleverpunten in het land. In het tv-programma vertelt Gemma Warmerdam (voorzitter SRN) waarom het goed is om je oude voertuig in te leveren, wat er precies met de brom- en snorfietsen gebeurt en hoe het volledige proces in zijn werk gaat. Scooter Recycling Nederland hoopt op deze manier meer brom- en snorfietsbestuurders erop te wijzen dat er manieren zijn om op een milieuvriendelijke manier van hun voertuig af te komen en zo een stijging in het aantal ingeleverde scooters bij inleverpunten en demontagebedrijven te realiseren.

Doe ook mee
U kunt een handje helpen om oude brom- en snorfietsen op milieuvriendelijke wijze te recyclen. Dat kan door u aan te melden als innamepunt of demontagebedrijf voor afgedankte brom- en snorfietsen. Branchemanager Christa Grootveld: “Het is voor gt-bedrijven een interessante uitbreiding van de activiteiten en een goede manier om in de breedte verder te groeien.” Meld u aan via www.scooterrecyclingnederland.nl/dealers

Bekijk het tv-fragment:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring