[Peiling] Inzet vervangend vervoer: wat kan beter?

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wat vindt u van de samenwerking tussen leasemaatschappijen en autoverhuurders? Vul drie korte vragen in over de inzet van vervangend vervoer in relatie tot ROB-Net en zet uw wensen op de agenda!

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven kwam de inzet van vervangend vervoer ter sprake tijdens de presentatie van Hans Blink. Uit vragen vanuit de zaal bleek dat de samenwerking tussen leasemaatschappijen en verhuurbedrijven op sommige onderdelen kan verbeteren. Wat zijn uw ervaringen?

Nieuwe klassenindeling

Regelmatig komt er een delegatie van verschillende leasemaatschappijen en verhuurbedrijven bij elkaar. Dit Vervangend Vervoer Comité bespreekt zaken rondom de inzet van vervangend vervoer in relatie tot ROB-Net. Een wens die hoog op de prioriteitenlijst staat is de ontwikkeling van een nieuwe en uniforme huurklassenindeling voor alle merken en type auto’s. Een ervaring van velen is dat de huidige huurklasse-indeling niet meer volstaat door de komst van vele nieuwe typen voertuigen. Een klassenindeling werkt bovendien alleen als de afspraken daarover ook goed zijn. Daarom is er geopperd dat er daarnaast ook samenwerkingsafspraken komen, die ertoe bijdragen de processen en werkwijzen soepeler te laten verlopen.

Ervaringen en wensen

In een korte enquête kunt u uw mening en wensen rondom vervangend vervoer kwijt. Deze wensen worden ingebracht tijdens het komende overleg van het Vervangend Vervoer Comité. De enquête vindt u onderaan deze pagina en bestaat uit drie eenvoudige vragen. U kunt de enquête uiterlijk dinsdag 15 december invullen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Required form 'VHR-Congres-2014_5' does not exist.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring