Bovemij: kies voor collectieve zorgverzekering

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

“Hoe kort of lang een werknemer ook ziek is - de werkgever is altijd verantwoordelijk voor de ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van een zieke medewerker”, vertelt Carolien Hogeboom van Bovemij. “Dat loopt niet alleen flink in de papieren, maar drukt ook op de balans. Gezond ondernemen begint bij een collectieve zorgpolis.”

“De BOVAG Zorgpolis is speciaal samengesteld voor mensen die werken in de mobiliteitsbranche en is afgestemd op de zorg die medewerkers in de branche nodig hebben. Denk hierbij aan extra fysiotherapie. Binnen de BOVAG Zorgpolis kunnen medewerkers in de branche zich collectief aansluiten bij gerenommeerde zorgaanbieders zoals Zilveren Kruis, Ohra en De Friesland Zorgverzekeraar.

Profiteren van extra's
“Met de BOVAG Zorgpolis zijn BOVAG-leden en hun medewerkers een stuk voordeliger uit dan wanneer ze zich aansluiten bij een reguliere zorgverzekering. Daarnaast profiteren zij van vele extra’s. Zo werkt de BOVAG Zorgpolis niet met ingewikkelde toegangsprocedures. Medewerkers van BOVAG-leden worden gegarandeerd geaccepteerd binnen de BOVAG Zorgpolis”, aldus Carolien Hogeboom van Bovemij.

Meer informatie op www.bovagzorgpolis.nl.

Een korte uitleg over de BOVAG Zorgpolis voor werknemers:De ervaringen van een werkgever en werknemer met de BOVAG Zorgpolis:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring