Bespaar geld met slimme inkoop

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Fietsverkopers zijn ook goede inkopers, mits ze dit bewuster aanpakken. Trainer Bas Luichjes legt tijdens een workshop op de BOVAG Fietsbranchedag 2016 uit hoe u slim en succesvol kunt inkopen.

De meeste fietsretailers richten zich vooral op de verkoop en dat is begrijpelijk. Maar óók aan de andere kant valt nog een hoop te winnen. Door slim in te kopen en een bewust inkoopbeleid te volgen, leert u hoe u zelf aan de rendementsknop draait. Volgens Bas Luichjes zijn verkopers ook goede inkopers, mits ze dit bewuster aanpakken. Luichjes geeft de workshop vanuit úw positie als klant. De rollen zijn dus voor even omgekeerd en dat geeft een frisse blik op het onderwerp ‘inkoop’. De workshop is daarnaast praktisch en zit boordevol tips en handvatten, waarmee u de volgende dag meteen uw voordeel doet.

Kom naar de BOVAG Fietsbranchedag
De workshop ‘Succesvolle inkoop’ is onderdeel van de BOVAG Fietsbranchedag op 15 februari 2016 in Apeldoorn. “Iedereen krijg de kans om deze workshop te volgen, want dit jaar is het hele programma plenair. Geen deelsessies, dus ook geen keuzestress!”, aldus branchemanager Niels Hansen. Het thema van de Fietsbranchedag is ‘Samen werkt’ en draait om hoe we met elkaar zorgen dat we geld blijven verdienen. Volgens Niels Hansen is de Fietsbranchedag dé dag voor fietsretailers in 2016. “Veel retailers maken zich zorgen over de toekomst. Als u mee wilt werken aan een oplossing, hoort u er te zijn op maandag 15 februari!”

Schrijf u dus vandaag nog in op www.bovagfietsbranchedag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring