Inspiratie en peptalk in Papendal

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Informatie, inspiratie en interactie. Het is allemaal ruimschoots voorhanden tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, 6 oktober in het Arnhemse sportcentrum Papendal. Zéker met inspirerende topsprekers als Michel van Roon en Bert van Marwijk. Mis het niet!

Wat gebeurt er allemaal in onze branche op het gebied van sales? Ondernemer en automotive retail specialist Michel van Roon laat verschillende trends en ontwikkelingen de revue passeren. Wat betekent private leasing voor het onafhankelijke autobedrijf? Wat zijn belangrijke succesfactoren bij import? En wat is de invloed van digitale media als portals, websites, mails en reviews op het verkoopproces? Allemaal onderwerpen die direct van invloed zijn op uw salesactiviteiten. Van Roon schetst u de do’s en don’ts.

Ook zo benieuwd naar het verhaal achter oud-bondscoach en oud-ondernemer Bert van Marwijk? In een peptalk vertelt Van Marwijk over zijn ervaringen als ondernemer en trainer, waarbij diverse anekdotes en natuurlijk ook het WK van 2010 de revue passeren. Op sympathieke wijze deelt hij zijn ervaringen met u. Kortom: of u nu op het veld staat of in de werkplaats, het draait allemaal om teambuilding en doorzettingsvermogen.

Wees verzekerd van een plek en meld u nog vandaag aan via www.bovagjaarcongres.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring