Win een gratis toegangskaartje voor de AutoRAI

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wilt u de allernieuwste auto’s bewonderen? En daarnaast collega-ondernemers en de branchemanager Anton Pluim van BOVAG Verhuur- en deelautobedrijven spreken? En dat allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie? Grijp dan deze kans: BOVAG verloot onder verhuurleden tien kaarten voor de AutoRAI voor donderdag 23 april.

Vier jaar hebben autoliefhebbers moeten wachten, maar dat wordt nu beloond. Van 17 tot 26 april is Amsterdam RAI weer het middelpunt van de Nederlandse autowereld. 46 automerken, ruim 90 primeurs, concept cars en de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, design en veiligheid zijn te zien. Bijna alle automerken die in Nederland verkrijgbaar zijn, zullen aanwezig zijn.

Netwerken
Met het gratis kaartje heeft u op donderdag 23 april de hele dag toegang op de beurs. Tussen 19.00 en 21.30 uur is de branchemanager van BOVAG Verhuur- en deelautobedrijven aanwezig in de BOVAG-stand. Onder genot van een lekker kopje koffie, gemaakt door een echte barista, kunt u netwerken met collega-ondernemers en hoort u op informele wijze waar BOVAG mee bezig is.

Meedoen?
Als u kans wilt maken op gratis toegang tot de AutoRAI op donderdag 23 april, stuur dan een mailtje naar Suzan van Kooten Niekerk (suzanvankootenniekerk@bovag.nl). Vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam en het adres waarop u het kaartje wilt ontvangen.

Korting voor BOVAG-leden
Geen gratis entree gewonnen en wilt u er toch bij zijn? Dan bent u natuurlijk welkom. Als BOVAG-lid krijgt u sowieso korting. In plaats van € 18,-  aan de kassa betaalt u slechts € 12,50. Koop uw kaartjes op www.autorai.nl/bovag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring