Was u niet op de voorjaarsbijeenkomst? Dit heeft u gemist

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Ongeveer 25 leden van BOVAG Aanhangwagenbedrijven maakte vorige week maandag, 20 april, hun weg naar het BOVAGhuis in Bunnik om bijgepraat te worden over diverse onderwerpen. Heeft u de bijeenkomst gemist? Deze onderwerpen kwamen aan bod.

Tachograafplicht 

Sinds 2 maart zijn er formeel nieuwe Europese regels geldig voor het rijden met een bestelauto met aanhangwagen. BOVAG merkt dat er bij zowel ondernemers als consumenten veel onduidelijkheid is over wanneer de combinatie nu wel verplicht is om te rijden met een tachograaf en wanneer niet.
> Lees meer

BOVAG Digitale formulieren

Heeft u genoeg van stapels BOVAG-formulieren op uw bureau en in uw archiefkast? Sinds november 2014 is dit niet meer nodig. De formulieren van de BOVAG Onderhoudsbeurt, de BOVAG Verhuurovereenkomst en BOVAG Koopovereenkomst kunnen nu digitaal ingevuld en opgeslagen worden. Inmiddels zijn er al ruim 4100 formulieren ingevuld waarvan 800 BOVAG onderhoudsbeurten.
> Meer informatie

Dportal

In samenwerking met Bovemij is het sinds kort mogelijk om financieringen en verzekeringen aan te bieden aan de klant. Via Dportal is het eenvoudig om calculaties te maken. Het product is voor BOVAG Aanhangwagenbedrijven kosteloos te gebruiken.
> Klik hier om u aan te melden 

Campagne BOVAG Onderhoudsbeurt

De crisis is (zo goed als) voorbij. Tijd voor uw (zakelijke) klanten om dat uitgestelde onderhoud aan hun aanhangwagens eindelijk uit te laten voeren. BOVAG gaat vanaf mei het belang van goed onderhoud aan aanhangwagens bij bouwbedrijven, aannemers, hoveniers en de paardensportsector onder de aandacht brengen. Zowel online als in vaktijdschriften worden ondernemers gewezen op de BOVAG Onderhoudsbeurt. Uiteraard kunt u als BOVAG-lid ook aanhaken op de campagne. Vanaf 6 mei is op leden.bovag.nl een digitale toolbox beschikbaar, met onder meer digitale banners, posters, kant-en-klare persberichten en standaardbrieven, die eenvoudig gepersonaliseerd kunnen worden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring