Twee nieuwe gezichten bij BOVAG Fietsbedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Fietsbedrijven heeft een grote ambitie: leden helpen om professioneel te retailen. Daar hebben we mankracht voor nodig. Daarom is het team uitgebreid met twee personen: Wim Landewe en Koen Maas.

Er is nogal wat aan de hand in de wereld van de fietsbedrijven: het gedrag van de consument verandert. Zij oriënteren en kopen veel meer online. Dat stelt u en BOVAG voor grote uitdagingen. Het verkoopproces moet zowel online als offline beter geoptimaliseerd worden. We moeten als collectief met de fabrikant in overleg over betere samenwerkingsvormen en lobbyen in Den Haag voor een beter fietsklimaat. Als we professioneler gaan retailen, optimaal inspelen op de wensen van de klant én optimale omstandigheden hebben om te fietsen leidt dat tot meer verkoop voor u.

Uitbreiding
We gaan de strijd aan om uw positie in de bedrijfskolom goed en gezond te houden, zodat iedereen een boterham kan blijven verdienen. Omdat dit proces niet vanzelf gaat, is het BOVAG-bestuur uitgebreid met bestuurslid Wim Landewe, en hebben de fietsbedrijven een eigen accountadviseur: Koen Maas. Wij stellen ze graag in het kort aan u voor:

Accountadviseur Koen Maas
BOVAG hecht veel waarde aan persoonlijk contact met leden. Accountadviseur Koen Maas komt graag bij u langs om met u in gesprek te gaan over wat er speelt in uw bedrijf en in de branche en wat BOVAG voor u kan betekenen. U kunt Koen Maas bereiken via 06-53146839 en koenmaas@bovag.nl.

Bestuurslid Wim Landewe
Deze ondernemer uit het oosten van het land is eigenaar van meerdere Fietscity-winkels. Hij ziet er naar uit om zich in te zetten om het beleidsplan van BOVAG waar te maken.

Benieuwd naar wat BOVAG de komende jaren voor u gaat doen? Lees hier het beleidsplan van BOVAG Fietsbedrijven 2015-2018.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring