Training: succesvol verkopen voor fietsbedrijven

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Wilt u uw verkoopproces beter aan laten sluiten op de koopwensen van uw klanten? Meld u dan aan voor de training ‘succesvol verkopen’ op 20 april en 11 mei. Deze unieke training is op maat gemaakt voor BOVAG-fietsbedrijven. De training speelt in op de behoeften van fietskopers. Veel meer dan een algemene verkooptraining dus.

De training ontwikkeld op basis van het onderzoek naar het koopgedrag van consumenten dat BOVAG op de Fietsbranchedag presenteerde. Uit dat onderzoek blijkt dat er 5 type fietskopers zijn met  ieder met z’n eigen behoeften en voorkeuren. Elke type klant koopt op een andere manier een fiets. Tijdens de training leert u op basis van deze inzichten uw verkoopproces te optimaliseren want dat levert meer winkelbezoeken, een grotere scoringskans en meer omzet per klant op!

De training ‘Succesvol verkopen’ is onderdeel van een pakket aan ondersteunende diensten van BOVAG die u helpen met het worden/zijn van een professioneel fietsbedrijf dat optimaal inspeelt op de behoeften van de consument van nu. BOVAG heeft de Tweewieler Academy gevraagd om een training te ontwikkelen op basis van onze onderzoeken en inzichten. De training duurt een halve dag, een minimale tijdsinvestering waar u veel rendement uit kunt halen!

Praktische informatie

Wat: Training Succesvol Verkopen
Waar en wanneer: 20 april Nieuwegein, 11 mei Zwolle
Kosten € 149,- exclusief BTW
Kijk op de website van Innovam voor meer informatie en om u direct voor een van de trainingen aan te melden.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring