Online met een plan

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Planmatig te werk gaan met consumentenacties op social media. Dat was een van de grote eye openers voor Jos van Dartel. De eigenaar van het gelijknamige onafhankelijke autobedrijf in ’s Hertogenbosch volgde in 2014 de workshops van Connect.

"Ik ontdekte dat we al goed bezig waren met onze website en met social media, maar een planmatige aanpak van acties is een stap vooruit”, zegt hij enthousiast. “Tot die tijd opereerden wij vooral ad hoc. We hebben nu een evenementenkalender, zodat we precies weten wanneer wij welke actie gaan voeren. Dat geeft rust en overzicht.” In april trekt Van Dartel actiematig op met een naburige carwash-ondernemer. Consumenten die bij Van Dartel hun auto laten keuren, krijgen een wasbon cadeau.

Heeft u al een plan?
Tijdens het workshopprogramma Connect leert u slim gebruikt te maken van diverse online middelen zoals uw website, social media en apps. Connect gaat nog een stap verder: u leert deze middelen planmatig in te zetten en in te bedden in uw bedrijfsprocessen. Door te werken met slimme plannen en de acties in uw bestaande agenda verwerken, maakt u er tijd voor en ziet u écht het verschil en hoeft het niet veel tijd te kosten. Dat helpt u om succesvol te ondernemen.

Kosten
Het complete programma duurt 8 weken en bestaat uit 4 workshops in de avonduren. De marktwaarde van het workshopprogramma is € 2.500,-. Exclusief voor BOVAG-leden wordt de training aangeboden voor € 945,-. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en 1 jaar toegang tot de digitale leeromgeving die hoort bij het workshopprogramma.

Enthousiast? Klik hier voor de data, locaties en om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring