Motorrijden en caravans kijken op ANWB Lentedagen

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Dit weekend staat Recreatiegebied Bussloo geheel in het teken van de ANWB Lentedagen. BOVAG is ook van de partij op de Gebruikte Caravanbeurs en met het event Try the Bike.

Tijdens de Lentedagen kunnen de 20.000 bezoekers zich laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fietsen, motorrijden, kamperen, outdoor, wandelen en waterrecreatie.

Motorrijden stimuleren
BOVAG wil tijdens de ANWB Lentedagen bezoekers enthousiasmeren voor scooter- en motorrijden. Bezoekers kunnen bij Try the Bike onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur met de motor hun eerste meters rijden. Christa Grootveld, branchemanager Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven: “Door bezoekers deze beleving te bieden, hopen we dat ze de smaak te pakken krijgen, hun motorrijbewijs gaan halen en daarna zelf een motor aanschaffen.”

Gebruikte Caravanbeurs
Daarnaast kunnen bezoekers zich op de BOVAG en ANWB Gebruikte Caravanbeurs oriënteren op een gebruikte caravan met BOVAG Garantie. Maar ook particulieren krijgen de gelegenheid om hun eigen kampeermiddel te verkopen. BOVAG-keurmeesters brengen de staat van de aanwezige caravans in kaart.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring