Gratis promotiematerialen voor sportieve BOVAG-leden

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

81 procent van alle BOVAG-leden sponsort lokale sporters, clubs of evenementen en alle BOVAG-bedrijven samen zijn de grootste sportsponsor van Nederland. BOVAG stelt kosteloos promotiematerialen beschikbaar aan ondernemers die een sportactiviteit in de eigen regio spectaculair willen aankleden.



Via het ledenportaal leden.bovag.nl/sport kunt u een aantal materialen reserveren voor een of meerdere dagen: grote en kleine opblaasbare finishboog, tent, spandoeken en vlaggen. U hoeft slechts datum, tijd, omschrijving van de activiteit, contact- en locatiegegevens in te vullen en de leverancier van BOVAG zorgt verder voor de plaatsing en op- en afbouw ter plekke.

Tevens kunt u (per 50 stuks) reflecterende hesjes aanvragen met daarop het BOVAG-logo en naar wens ook nog zelf te bedrukken. De hesjes kunt u bijvoorbeeld weggeven aan jeugdleden van de sportclub, zodat zij op de fiets goed zichtbaar zijn, of aan de club zelf als trainingshesjes. De hesjes worden tegelijk met de andere materialen geleverd, of naar wens eerder per post of persoonlijk afgeleverd. BOVAG: Sponsor van Sporters Onderweg.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring