Regiobijeenkomst BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven | Zwolle

Terug

Op maar liefst negen locaties verspreid over Nederland organiseert BOVAG de regiobijeenkomsten voor onafhankelijke autobedrijven, maar ook autodealers zijn van harte welkom. Naast de mogelijkheid tot netwerken, informeren wij je over actuele onderwerpen en delen we wat er komend jaar op de agenda staat. En uiteraard is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Vanaf 17.30 uur word je ontvangen met een heerlijk warm buffet. Het inhoudelijke programma start om 19.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een netwerkborrel.

Tijdens de regiobijeenkomst krijg je in korte en praktische presentaties een hoop interessante informatie te horen over onder andere de volgende actuele onderwerpen: 
 • Vanaf 1 april 2024 heb je een SERMI-certificaat nodig om te kunnen programmeren aan alle auto-onderdelen die te maken hebben met diefstalpreventie. Hoe kun je jezelf hier nu al op voorbereiden?
 • Mobiliteit ondergaat een ingrijpende transitie waarbij fossiele brandstoffen richting 2050 geen rol meer zullen spelen in het wegverkeer. BOVAG heeft deze transitie in kaart laten brengen en wij presenteren de belangrijkste uitkomsten en gevolgen voor autobedrijven.
 • We geven een korte update over onze lobby-activiteiten in Den Haag en Europa, onder andere over de toekomst van de apk.
 • BOVAG-autobedrijven kunnen zich indekken tegen onvoorspelbare kosten met een BOVAG Garantie-dekkingsproduct. Maar welke opties zijn er en wat zijn de verschillen?
Aanmelden

Meer informatie over de regiobijeenkomsten

Data en locaties
Donderdag 29 februari  Van der Valk Theaterhotel de Orangerie  Roermond 
Dinsdag 5 maart  Van der Valk Hotel  Groningen-Hoogkerk 
Donderdag 7 maart  Van der Valk Hotel  Zwolle 
Dinsdag 12 maart  Van der Valk Hotel  Oostzaan-Amsterdam
Donderdag 14 maart  Van der Valk Hotel  Hengelo 
Dinsdag 19 maart  Van der Valk Hotel  Den Haag-Nootdorp 
Donderdag 21 maart  BOVAGhuis Bunnik
Dinsdag 26 maart  Van der Valk Hotel  Duiven
Woensdag 27 maart  Van der Valk Hotel  Breda
 

Op een rijtje:

 • Locatie: Van der Valk Hotel
  Nieuwleusenerdijk 1
  8028 PH Zwolle
 • Datum: 07 maart 2024
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring