Webinar: In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Terug

U werkt jarenlang hard aan uw bedrijf en in vijf seconden is al uw bedrijfsinfo weg: u bent gehackt. Geen toegang meer tot uw (klant)bestanden en planning. Dit gebeurt steeds meer ondernemers, steeds vaker. Wilt u weten hoe u digitaal veilig onderneemt? Doe dan mee aan het webinar over digitale veiligheid op donderdag 2 februari van 10.00 tot 11.00 uur. In één uur weet u welke stappen u moet nemen. Bovendien is dit webinar gratis toegankelijk voor BOVAG-leden.

Programma    

Het programma ziet er uit als volgt:   
  • Korte introductie 
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door het Digital Trust Center   
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (ethisch hacker en oprichter van DongIT).
  • Uitleg over Samen Digitaal Veilig, de online tool om uw bedrijf digitaal weerbaar te maken, door  Samen Digitaal Veilig
  • Ruimte voor vragen 

Ethisch hacker Wouter van Dongen 

Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en webdevelopment. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt een hacker, wat zijn de gevaren voor uw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij wil inbreken? Wouter is een enthousiaste spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feiten. 

Uniek en eenmalig   

BOVAG vindt digitale veiligheid een belangrijk thema voor ondernemers. Daarom ondersteunen we het platform Samen Digitaal Veilig. Met Samen Digitaal Veilig kunt u kosteloos uw bedrijf digitaal veilig maken. Hoe? Dat hoort u op 2 februari! 

Meld u hier aan voor het webinar op 2 februari  

Op een rijtje:

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring