Online ledenbijeenkomst: presentatie Verhuur in Cijfers

Terug

Wat is de omvang van onze branche en welke ontwikkelingen zien we bij verhuur- en deelautobedrijven? Dat en meer delen we tijdens een online ledenbijeenkomst op dinsdag 10 januari 2023. Dan presenteren we namelijk de uitkomsten van de nieuwste Verhuur in Cijfers. Dit onderzoek hebben we in oktober en november 2022 gehouden, ook onder niet-leden. 

Online ledenbijeenkomst 

De bijeenkomst is 10 januari van 11.00 tot 12.00 uur en wordt gehouden via Microsoft Teams. Gebruik de button hieronder om u aan te melden. Dan ontvangt u van ons een link om deel te nemen.  
 
Meld u aan voor de online bijeenkomst op 10 januari  

Over Verhuur in Cijfers 

Verhuur in Cijfers brengt jaarlijks de omvang van onze branche in kaart. Die cijfers zijn nodig voor onze lobby. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook willen we kunnen laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe wij daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen.    

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 10 januari 2023
    Van 11:00 - 12:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring