Ledenbijeenkomst Energiesystemen en Revisie

Terug

De eerste ledenbijeenkomst van dit jaar organiseren we op donderdag 20 april 2023. Dit keer zijn we te gast bij Bredenoord in Apeldoorn, dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. We kijken er naar uit u in grote getalen te mogen ontvangen! U bent van harte welkom van 13.30 tot 20.00 uur. Reserveer deze datum meteen in uw agenda en meld u vandaag nog aan!

We hebben ook dit keer weer een mooi programma voor u samengesteld met veel interessante onderwerpen en sprekers. Na het ontvangst krijgt u een rondleiding door het immens grote en indrukwekkende pand en terrein van Bredenoord. Al jaren werkt Bredenoord aan het zoveel mogelijk emissievrij maken van stroom. Dat doen ze bijvoorbeeld met effectieve oplossingen van gepatenteerd roetfilters tot mobiele zonnepanelen. Tijdens de rondleiding krijgt u alle ins & outs te horen. 

Aanmelden

Bijpraten & netwerken 
Uiteraard praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het onderzoek Verduurzaming Verbrandingsmotor is onlangs afgerond en de resultaten delen wij graag met u. Ook vertellen we u meer over de herziening van de BOVAG-brandstofvisie. De bijeenkomst sluiten we af met een spraakmakende spreker. Na afloop van het programma staat een heerlijk buffet voor u klaar. Dan is er volop tijd om met elkaar te netwerken. Niet alleen wij hebben u veel te vertellen, uw collega's ook! 

U komt toch ook? 
We ontmoeten u graag op donderdag 20 april om 13.30 uur bij Bredenoord, Zutphensestraat 319 in Apeldoorn.  

Aanmelden  

Op een rijtje:

  • Locatie: Zutphensestraat 319
    7325 WT Apeldoorn
  • Datum: 20 april 2023
    Van 13:30 - 20:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring