Ledenbijeenkomst BOVAG Energiesystemen en Revisie | Den Haag

Terug

Op maandag 11 december 2023 vindt om 17.30 uur de ledenbijeenkomst van BOVAG Energiesystemen en Revisie plaats in het Amare Theater in Den Haag. Een interessante avond waar het over energiedragers van de toekomst gaat, naar aanleiding van de nieuwe BOVAG-brandstofvisie. Onze branche die actief is in de non-road mobile machinery, is een belangrijk aspect van deze visie.  

Programma 

  • 17.30 uur Warme maaltijd om de innerlijke mens te verzorgen. 
  • 18.30 uur Hannie Stappers, manager Public Affairs, praat u bij over CSRD. Wat is het en wat moet u er mee de komende tijd? Een belangrijk onderwerp waarover nog te weinig kennis is in de branche. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Het onderwerp CSRD vormt een brug naar de discussie over de uitkomst van het brandstofdebat. 
  • 19.00 uur Korte wrapup van de nieuwe BOVAG-visie op energiedragers van de toekomst waarna we uiteengaan voor rondtafelgesprekken. Daar praten we door over verduurzamen in onze branche.  
  • +/-20.00 uur We sluiten af en zien elkaar een volgende keer. 

Aanmelden 

Wilt u bij de ledenbijeenkomst zijn? Meld u aan via onderstaande aanmeldknop. Indien gewenst kunt u een collega meenemen. Komt u ook naar het Brandstofdebat? Dan is het belangrijk dat u zich daar los voor aanmeldt.  

Aanmelden  

Op een rijtje:

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring