Kennissessie 'Stoppen en doorgaan?' | Aalsmeer

Terug

Ga ik stoppen of door met mijn bedrijf? En hoe pak ik dat goed aan? En wat als er geen koper voor mijn bedrijf te vinden is? Veel ondernemers worstelen met deze vragen. BOVAG organiseert samen met Alfa Consultants een kennissessie waarbij de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging aan bod komen. U bent van harte welkom op 31 mei 2023 in Aalsmeer.

 

Veranderde omstandigheden, toenemende eisen van importeurs of leveranciers, een opgezegd dealercontract, het internet als verkoopkanaal of er gewoon de leeftijd voor hebben, zijn slechts een aantal redenen waardoor u mogelijk uw toekomst en die van uw bedrijf moet herzien. Tijdens de kennissessie 'Stoppen en doorgaan?' nemen we de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging met u door.

Theorie én praktijk komen aan bod. De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van uw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Bovendien neemt een goede bedrijfsoverdracht of -verkoop gemiddeld duizend dagen in beslag. Als u later begint, kan dit soms verregaande fiscale gevolgen hebben. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een aantal ondernemers zal hun ervaring met u delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen. 

Programma 

 • 18.00 uur: Inloop met soep en een broodje 
 • 19.00 uur: Welkom door BOVAG 
 • 19.15 uur: Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door de overname adviseurs van Alfa Consultants Stephan de Groot en Remon Kwant, gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers.  
 • 20.30 uur: Vragen 
 • 21.00 uur: Afsluitende borrel 

Wilt u goed voorbereid uw bedrijfsbeëindiging of –verkoop in gaan? Kom dan naar de Kennissessie 'Stoppen en doorgaan?' en meld u aan via onderstaande button:

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, dit is onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap.

 

Op een rijtje:

 • Locatie: Restaurant De Oude Veiling
  Marktstraat 19
  1431 BD Aalsmeer
 • Datum: 31 mei 2023
  Van 18:00 - 22:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring