Regiobijeenkomst BOVAG Autodealers | Zwolle

Terug

Agentschappen in plaats van dealers? Fabrikanten die zelf direct willen verkopen? Chinese toetreders, exploderende verkoop van gebruikte auto’s, maar ook steeds meer EV’s. Aan veranderingen in de markt geen gebrek. Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor de automotive retail en dus voor u? BOVAG heeft hier onderzoek naar gedaan. Tijdens drie regiobijeenkomsten van BOVAG Autodealers praten wij u in informele setting bij over wat dit concreet voor uw bedrijf betekent. Hierbij is uiteraard veel ruimte voor vragen en discussie. Komt u ook?

Data en locaties

 • Donderdag 30 juni: Van der Valk Hotel in Zwolle
 • Woensdag 6 juli: BOVAGhuis in Bunnik 
 • Maandag 11 juli: Van der Valk Hotel in Eindhoven

Programma

In informele setting praten wij u bij over de volgende onderwerpen:
 • Ontwikkelingen bij fabrikanten: wat zijn nieuwe distributie- en businessmodellen en waarom gaan fabrikanten hiertoe over? Geert Brummelhuis van BOVAG zal dit toelichten.
 • Agentuur: wat is een agentuur eigenlijk? Wat betekent dit voor uw rol in het netwerk en wat is de impact op uw bedrijfsvoering? Melle Koelemaij, juridisch adviseur bij BOVAG, is nauw betrokken bij deze ontwikkeling en zal u hierin meenemen en al uw vragen beantwoorden.
 • Ontwikkelingen automotive retail: in opdracht van BOVAG heeft KPMG onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen in de automotive retailmarkten: verkoop nieuw, verkoop gebruikt, aftersales, lease en schade. Hoe ontwikkelen deze markten zich en wat betekent het voor u? Stijn de Groen van KPMG en Geert Brummelhuis delen en bespreken met u de belangrijkste uitkomsten
TIJDEN:
17.30 uur    Ontvangst met warm buffet
18.15 uur    Ontvangst met koffie/thee
18.30 uur    Start Programma deel 1
20.00 uur    Pauze
20.15 uur    Start Programma deel 2
21.30 uur    Borrel

Meer informatie en aanmelden

Bent u er ook bij? Meld u aan via onderstaande knop. Bent u niet in de gelegenheid om een bijeenkomst bij te wonen, maar heeft u wel een vraag of wilt u meer informatie over de genoemde onderwerpen? Neem dan contact op met uw BOVAG-adviseur. Praktische vragen over de bijeenkomsten kunt u per e-mail stellen via events@bovag.nl

Aanmelden  

Op een rijtje:

 • Locatie: Hotel Van der Valk
  Nieuwleusenerdijk 1
  8028 PH Zwolle
 • Datum: 30 juni 2022
  Van 17:30 - 21:30
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring