Online bijeenkomst over BOVAG Camperkeuring (vol)

Terug

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie met de camper. Deze markt groeit explosief en daardoor groeit ook de potentie voor onze werkplaats. Een kans voor onze branche, aldus een groep camperbedrijven dat het initiatief nam voor de ontwikkeling van een nieuw BOVAG-product: de BOVAG Camperkeuring. Dit product heeft BOVAG voor én samen met leden ontwikkeld en zullen we begin 2022 lanceren.

Om geïnteresseerde leden bij te praten houdt BOVAG een aantal online bijeenkomsten. Het programma start om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. In de aanloop naar de bijeenkomst ontvangt u aanvullende informatie van ons over de BOVAG Camperkeuring. 

Over de BOVAG Camperkeuring

De campermarkt schreeuwt om camperspecialisten. Juist nu de markt van gebruikte en zelfbouwcampers groeit, groeit de behoefte aan vakmanschap. Een mooie kans dus voor BOVAG-bedrijven. Met de BOVAG Camperkeuring lanceren we een nieuw product, waarmee we de BOVAG-campervakman profileren die verstand heeft van zowel autotechniek als van kampeermiddelen. Eén adres waar de consument terecht kan voor de apk en vakkundig onderhoud, ook als het gaat om een gebruikte of zelfbouw-camper en ook als die camper niet gekocht is bij een BOVAG-bedrijf. Met de BOVAG Camperkeuring bouwen we door op het succes van de BOVAG Onderhoudsbeurt; een onderhoudsproduct dat al jaren een begrip is onder kampeerders.

Wachtlijst

Vanwege het interactieve karakter, is er tijdens de bijeenkomst plek voor maximaal 15 personen. Het animo is groot, alle geplande bijeenkomsten zijn al vol. Wilt u op de wachtlijst? Dan kunt u een mail sturen naar events@bovag.nl.

 

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 14 februari 2022
    Van 20:00 - 21:00
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring