Online ALV BOVAG Truckdealers

Terug

Op dinsdag 6 december organiseert de afdeling BOVAG Truckdealers een online Algemene Leden Vergadering (ALV). Binnen onze vereniging is instemming van de ALV nodig voor formele benoemingen van statutaire rollen en functies. In een tijd waarin onze leden, de ondernemers erg druk zijn met hun eigen bedrijf valt het niet altijd mee kandidaten te vinden die bereid zijn voor een bepaalde periode één van deze belangrijke rollen te vervullen. We zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat we erin geslaagd zijn nieuwe kandidaten te vinden die de komende periode een statutaire rol in de afdeling en/of de vereniging willen bekleden.

Aftreden en benoemingen bestuursleden 

 • Arno Roebbers (NEBIM) treedt af als bestuurder namens de gezamenlijke VOLVO dealers. De VOLVO Dealervereniging heeft als opvolger Maarten Harbers voorgedragen. Maarten Harbers is directeur, mede eigenaar van Harbers Trucks voor de merken VOLVO en Renault. Hij past binnen het profiel voor een afdelingsbestuurslid en om die reden wordt zijn kandidatuur gesteund door het afdelingsbestuur.  

 • Rob Weinberg treedt af als bestuurslid. Rob heeft de afgelopen jaren als individuele DAF dealer deelgenomen aan het bestuur. Dit omdat er geen DAF Dealervereniging meer is. Het stokje als afgevaardigde namens het merk DAF wordt overgedragen aan zijn collega Tom van de Mosselaar van Bakker Bedrijfswagens (Algemeen Directeur). De DAF dealers ondersteunen zijn kandidatuur en ook ons afdelingsbestuur stemt hier mee in.  

Met benoeming van deze beide kandidaten zal het Truckdealerbestuur weer op volle sterkte zijn. Beide kandidaten brengen een schat aan ervaring en kennis in onze branche mee. Tijdens de ALV zullen wij u vragen akkoord te gaan met bovenstaande benoemingen. 

Aanmelden 

Klik op de button om uzelf aan te melden: 

Aanmelden

 

Op een rijtje:

 • Locatie: Online
  vanuit
  huis/kantoor .
 • Datum: 06 december 2022
  Van 15:30 - 16:30
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring