Online ALV BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

Terug

Op 14 februari is er van 9.00 tot 10.00 uur een online ALV van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven. Tijdens de ALV wordt een bestuursverkiezing gehouden, waarin de aanwezige leden kunnen instemmen met de herbenoeming van een bestuurslid en de benoeming van een ledenraadslid.

Instroom en behoud personeel

Daarnaast willen we graag in gesprek over één van de grote uitdagingen binnen de branche: personeel. Wat is er nodig voor de lange termijn opbouw van een positief imago van de tweewielerbranche en de instroom van nieuwe en het behoud van goede medewerkers? We stellen u graag de vraag ‘Hoe kunnen wij de tweewielerbranche aantrekkelijker maken voor nieuwe en bestaande werknemers en wat is er nodig voor het behoud van werknemers in onze branche’?

Herbenoeming bestuurslid BOVAG afdeling Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

De eerste zittingstermijn van bestuurslid Jeroen Weijers van MotoPort Hillegom B.V. loopt ten einde. Hij stelt zich kandidaat voor een tweede zittingstermijn. Het bestuur vraagt uw instemming voor zijn herbenoeming. 

Benoeming kandidaat BOVAG Ledenraad

Tot voor kort was er een openstaande vacature voor de BOVAG Ledenraad. Joël van der Horst van Leertouwer Motoren & Bromfietsen B.V. in Soest stelt zich voor deze functie beschikbaar. Het bestuur vraagt uw instemming voor zijn benoeming.

Om te kunnen stemmen en meepraten, is het noodzakelijk om u aan te melden via onderstaande button. 

Meld u aan voor de online ALV  

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 14 februari 2022
    Van 09:00 - 10:00
  • Voor afmeldingen en vragen: gt@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring