Online ALV BOVAG Fietsbedrijven

Terug

Op 14 februari is er van 10.00 tot 11.00 uur een online ALV van BOVAG Fietsbedrijven. Tijdens de ALV wordt een bestuursverkiezing gehouden, waarin de aanwezige leden kunnen instemmen met de (her)benoeming van de voorzitter, een bestuurslid en twee ledenraadsleden.

Instroom en behoud personeel

Daarnaast willen we graag in gesprek over één van de grote uitdagingen binnen de fietsbranche: personeel. Wat is er nodig voor de lange termijn opbouw van een positief imago van de tweewielerbranche en de instroom van nieuwe en het behoud van goede medewerkers? We stellen u graag de vraag ‘Hoe kunnen wij de tweewielerbranche aantrekkelijker maken voor nieuwe en bestaande werknemers en wat is er nodig voor het behoud van werknemers in onze branche’?

Herbenoeming bestuurslid en voorzitter BOVAG Fietsbedrijven

De eerste zittingstermijn van bestuurslid Arthur Wijtman van Wijtman Tweewieler B.V. te Delft en van voorzitter Maarten Akkers van Jan Kooij Tweewielers B.V. te Nijmegen loopt ten einde. Zij stellen zich beide kandidaat voor een tweede zittingstermijn. Het bestuur vraagt uw instemming voor hun herbenoeming. 

Herbenoeming BOVAG Ledenraadslid

De eerste zittingstermijn van ledenraadslid Chantal van Rekum-Nijland van Nijland Tweewielers te ‘s-Heerenberg loopt ten einde. Zij stelt zich kandidaat voor een tweede zittingstermijn. Het bestuur vraagt uw instemming voor haar herbenoeming.

Benoeming kandidaat BOVAG Ledenraad

Tot voor kort was er een openstaande vacature voor de BOVAG Ledenraad. Kristel Spijkers van Spijkers Fietsen te Tilburg stelt zich voor deze functie beschikbaar. Het bestuur vraagt uw instemming voor haar benoeming.

Om te kunnen stemmen en meepraten, is het noodzakelijk om u aan te melden via onderstaande button.

Meld u aan voor de online ALV  

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 14 februari 2022
    Van 10:00 - 11:00
  • Voor afmeldingen en vragen: fiets@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring