Online ALV BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

Terug

Vanwege de coronamaatregelen is het tot op heden helaas nog steeds niet mogelijk om elkaar te ontmoeten tijdens een fysieke bijeenkomst. Omdat de termijn van twee bestuursleden is afgelopen, willen we op korte termijn de uitgestelde Algemene Leden Vergadering online organiseren. Deze ALV vindt plaats op donderdag 3 februari van 13.00 tot 13.30 uur. Tijdens de ALV kunt u online stemmen op een aantal nieuwe bestuurders, die wij u al hebben voorgesteld voor de (geannuleerde) bijeenkomst van 16 december 2021.

Van twee bestuursleden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is hun termijn inmiddels verstreken, namelijk: Edward Verdoold (One2Wash) en Timo van Riet (Carwash & Co). Twee enthousiaste leden hebben zich kandidaat gesteld om de vacatures op te vullen:
  • Martin Kniest van Matz Carwash
  • Imar van Riet van Carwash & Co
Vanwege een nieuwe bestuursstructuur binnen BOVAG is er voor BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven ook een vacature ontstaan in de BOVAG Ledenraad. Het lid dat zich hiervoor kandidaat heeft gesteld is:
  • Rob van den Boogaard van Autoradam
Tijdens de ALV wordt uw instemming gevraagd voor deze drie benoemingen.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn tijdens de ALV op 3 februari? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande button. U ontvangt dan een link waarmee u kunt deelnemen aan de online ALV in Microsoft Teams. 

Meld u hier aan voor de online ALV
   

Op een rijtje:

  • Locatie: Vanuit
    huis/kantoor .
  • Datum: 03 februari 2022
    Van 13:00 - 13:30
  • Voor afmeldingen en vragen: autowas@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring