Ledenbijeenkomst BOVAG Energiesystemen en Revisie

Terug

Het is weer tijd voor een Ledenbijeenkomst voor de BOVAG-afdeling Energiesystemen en Revisie. Het bestuur kijkt er naar uit u in grote getalen te mogen ontvangen op woensdag 29 juni 2022. De bijeenkomst vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur bij het Trainingscentrum Aeres Tech in Ede. Speciaal voor u hebben we een fantastisch programma in petto. Blok daarom snel 29 juni in uw agenda!

Tijdens deze dag is er volop ruimte om goed bij te praten met uw collega's. Voor sommigen is dat alweer enige tijd geleden. Tijdens lunch, borrel en pauzes is er genoeg gelegenheid om elkaar te spreken. Want niet alleen wij hebben u veel interessants te vertellen deze dag. Maar uw collega's hebben u ook veel te vertellen! En wij zorgen ervoor dat u daarvoor alle ruimte krijgt. 
 
Natuurlijk staan er nog meer verrassende activiteiten op het programma. U kunt rekenen op een rondleiding door het geweldige opleidingscentrum van Aeres Tech, hét expertisecentrum van de landbouwmechanisatie. Laat u inspireren door de boeiende, interactieve presentaties en lezingen, onder meer van futuroloog en econoom Peter van der Wel. Met zijn lezing De Goede Toekomst geeft hij u nieuwe, opzienbarende en vooral bruikbare inzichten over mobiliteit en energie transitie.

Programma


12:00     Inloop en lunch 
13:00     Rondleiding Aeres Tech 
13:40     Pauze  
14:00     Presentaties 
15:30     Pauze 
16:00     Slotspreker Peter van der Wel 
16:45     Afsluiting en borrel 
18:00     Einde

Aanmelden

Verhinderd of vragen?

Bent u onverwachts verhinderd? Klik hier om u af te melden. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar paulinebrokke@bovag.nl.  

 

Op een rijtje:

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring